تابلو برق صنعتی شامل یک محفظه معمولا از جنس فلز است که قطعات مختلفی درون آن نصب می شود. این قطعات بسته به نوع و کاربرد تابلو برق متفاوت بوده و استحکام و مقاومت آن خیلی مهم به شمار میرود. چرا که از آسیب به قطعات جلوگیری میکند و باعث کاهش چشمگیر هزینههای تعمیر و نگهداری میگردد. برای آزمایش تابلو پس از ساخت از استاندارد 60529 IEC کمک گرفته میشود. و معیارهای فنی تابلو با این استاندارد ارزیابی میگردد.
جنس تابلو
تابلوهای برق صنعتی معمولا از پلاستیکهای سفت و سخت و یا فلزات مثل آهن، فولاد ضد زنگ (استنلس استیل) و یا آلومینیم ساخته میشوند. تابلوهای فلزی ممکن است رنگشده و یا گالوانیزه شده باشند.
مصالح فلزی در ساختمانها به دو دسته خام و پیش ساخته تقسیم بندی می شود:
انواع تابلو بر اساس جنس مواد استفاده شده
به دلیل دوام بالای مکانیکی و مقاومت مناسب نسبت به خوردگی، در ساخت تابلو های صنعتی از فولاد ضد زنگ و یا فولاد ساده کربنی استفاده میگردد.
آلومینیم به علت وزن پایین و قیمت مناسب در عین حال مقاومت مکانیکی قابل قبول، مقاومت به خوردگی و زنگ زدن و شکلپذیری مناسب، در صنعت تابلوسازی کاربردهای خاص خود را دارد.
بسیار قوی و در عین حال سبک، نارسانا و غیر فعال مغناطیسی. علاوه بر این پلیکربناتها در برابر خوردگی مقاوم بوده و در بعضی محیطهای اسیدی قابل استفاده هستند.

برای ساخت بدنه و سینی تابلوهای فشار ضعیف
برای ساخت تابلو های ایستاده از ورق های فولاد روغنی با ضخامت ۲ میلیمتر استفاده میگردد. تمامی اتصالات با استفاده از پیچ و مهرههای آبکاری شده یا کرومه شده همراه با واشر های تخت و فنری انجام میشود. برای جلوگیری از تاب دار شدن تابلوها از پروفیل استفاده میگردد.
همچنین سینیها و صفحات داخلی تابلوها از جنس ورق گالوانیزه بوده که مقاومت خوبی در برابر خوردگی، شوکهای حرارتی و ضربه دارد.
برای ساخت بدنه و سینی تابلوهای فشار متوسط
تابلو سازی از صنایع پر رونق در زیرشاخه صنعت برق به شمار میرود. ضخامت ورق های فولاد روغنی مورد استفاده برای ساخت تابلو های ایستاده ۲ میلیمتر میباشد. پروفیل مورد استفاده برای ساخت این تابلوها از نوع C بوده و برای ساخت قسمت سینی از ورقهای گالوانیزه HDG استفاده میشود.